Vierdaagse camping

Vierdaagse camping in de boomgaard; hopelijk weer in 2022!

Een sfeervolle, kleinschalige vierdaagsecamping, slechts 2 km verwijderd van de start (en centrum), dat is onze vierdaagse camping. We bieden 30 sfeervolle plaatsen aan tussen de hoogstamappels, – peren en -pruimen.
Iedere avond verzorgen we voor een klein aantal gasten een heerlijk vers bereid diner, met zoveel mogelijk groente, kruiden en fruit uit de tuin.

Bij Warmoes hebben we al jaren de wens om een fijne camping voor vierdaagse wandelaars in onze hoogstamboomgaard te organiseren. Hopelijk kan het in 2022 weer doorgaan!

Wat kost het?
We bieden in 3 verschillende arrangementen. Let op: de prijzen gelden voor de periode van zondag tot en met zaterdag. Dus het maakt qua prijs voor het kamperen niet uit of je op zondag of maandag arriveert en op vrijdag of zaterdag ons weer verlaat. 

o Arrangement 1: alleen kamperen/slapen, € 75,- per tent , € 75,- p.p.

o Arrangement 2: kamperen/slapen en ontbijt/lunchpakket op di, woe, do en vrij incl onbeperkt appelsap van onze eigen hoogstambomen, € 125,- pp en € 75 voor de tent.

o Arrangement 3: kamperen/slapen, ontbijt/lunchpakket (di, woe, do en vrij) en 4 avonden aanschuiven voor ons 2 gangen diner (ma, di, woe en do), € 215,-  p.p en € 75,- voor de tent.

Wij zorgen verder voor sanitair en stroom (beperkt). We koken vegetarisch, biologisch.
Meebrengen van een fiets is een aanrader. In 15 minuten sta je aan de start op de Wedren. De auto kan in de vierdaagse week op een parkeerterrein op 5 minuten lopen van ons geparkeerd worden.
Interesse? Stuur een mail naar ons algemene emailadres contact@dewarmoes.nl

© Warmoes 2019