Vierdaagse camping

Vierdaagse camping in de boomgaard ; ook weer in 2020!

Een sfeervolle, kleinschalige vierdaagsecamping, slechts 2 km verwijderd van de start (en centrum), dat is onze vierdaagse camping. We bieden 30 sfeervolle plaatsen aan tussen de hoogstamappels, – peren en -pruimen.
Iedere avond verzorgen we voor een klein aantal gasten een heerlijk vers-bereid diner, met zoveel mogelijk groente, kruiden en fruit uit de tuin.

Bij Warmoes hebben we al jaren de wens om een fijne camping voor 4daagse wandelaars in onze hoogstamboomgaard te organiseren. 2020 wordt ons tweede jaar!

Wat kost het?
We bieden in 2020 3 verschillende arrangementen. Let op: de prijzen gelden voor de periode van zondag tot en met zaterdag. Dus het maakt qua prijs voor het kamperen niet uit of je op zondag of maandag arriveert en op vrijdag of zaterdag ons weer verlaat. 

o Arrangement 1: alleen kamperen/slapen, € 75,- per tent , € 75,- p.p.

o Arrangement 2: kamperen/slapen en ontbijt/lunchpakket incl onbeperkt appelsap van onze eigen hoogstambomen, € 125,- pp en € 75 voor de tent.

o Arrangement 3: kamperen/slapen, ontbijt/lunchpakket en 4 avonden aanschuiven voor ons 2 gangen diner, € 215,-  p.p en € 75,- voor de tent.

Wij zorgen verder voor sanitair en stroom (beperkt). We koken vegetarisch, biologisch.
Meebrengen van een fiets is een aanrader. In 15 minuten sta je aan de start op de Wedren. De auto kan in de vierdaagse week op een parkeerterrein op 5 minuten lopen van ons geparkeerd worden.
Interesse? Stuur een mail naar ons algemene emailadres contact@dewarmoes.nl.

© Warmoes 2019