Samenwerking

Grut

Restaurant Grut is sinds 2018 een vaste klant van ons. Zij hebben een wisselende kaart met een beperkt aantal couverts. Dat sluit goed aan bij onze wisselende teelt. Ze halen wekelijks de verse oogst bij ons op. 

Eetverleden

Historisch Kookatelier Eetverleden van Manon Henzen maakt voornamelijk gebruik van onze kruiden en bijzondere groenten en fruit, zoals wijnruit, zuring, snijbiet en kwees. Haar historische kookworkshops zijn zeer inspirerend. Haar kookboeken over de Romeinse tijd en de Gouden eeuw zijn bij ons te koop. Jaarlijks organiseren we samen een kookworkshop.

Van Nature

Aan de Nijmeegse biologische supermarkt Van Nature leveren we in het seizoen vers fruit, zoals appels, pruimen, bessen, frambozen en peren. Zo van de boom, dezelfde dag nog te koop midden in de stad. Net als vroeger….

Samenwerking met TVN Zorgt

Vanaf 2015 loopt er een bijzonder project op de tuin. ‘Pluk de Vruchten’ biedt mensen met een geheugenprobleem of lichte dementie de mogelijkheid groenten te zaaien, bij te houden, te oogsten en te bereiden.

Samen met begeleiding gaat het groepje cliënten van TVN Zorgt (voorheen Thuisverpleging Nijmegen) aan de slag op een eigen stukje grond op onze tuin. In de verbouwde koestal vinden ze een rustige plek waar ze de geoogste producten kunnen verwerken in lekkere gerechten. 

© Warmoes 2019