Nieuws

Unieke 4daagse camping in hoogstamboomgaard

Al jaren onze wens: een fijne camping voor 4daagse wandelaars in onze hoogstamboomgaard. En dit jaar is het zover!
We bieden 30 sfeervolle plaatsen aan tussen de hoogstamappels, – peren en -pruimen. Er kunnen alleen 1- of 2-persoonstenten staan. Kosten: € 50,- voor de tent en € 50,- per persoon (max 2 personen per plek). Deze prijzen gelden voor de hele periode vanaf zondag 14 juli tot en met zaterdag 20 juli. 

Kom genieten van de zon, of soms juist van de schaduw, drink een biertje op ons terras en schuif ’s avonds aan voor het vers bereide diner. Voor toiletten en douches is gezorgd.
We verzorgen voor de wandelaars een heerlijk voedzaam diner, zoveel mogelijk bereid met onze eigen oogst. Kosten: € 15,- pp per avond. Ook kun je bij ons een ontbijtpakket bestellen. Natuurlijk met verse producten en een heerlijk flesje appelperensap van ons eigen fruit. Kosten: € 6,50 pp per dag.
Speciaal arrangement: gehele periode kamperen, 4 avonden diner en 4 maal ontbijtpakket: 1 persoon: € 175,- (ipv € 186). 2 personen: € 300 (ipv € 322,-)

Warmoes ligt op 10 fietsminuten van Nijmegen. Fietsen kunnen meegebracht worden.

Interesse? Stuur een mail naar ons algemene emailadres.

Vacature Tuincafé

Gezocht voor het leukste en groenste café in Nijmegen-Noord; enthousiastelingen die ons tuincafé-team vooral in het weekend willen komen versterken.

Bij mooi weer hebben we terras rondom het café en in de boomgaard. We zoeken aanpakkers die het leuk vinden om ervoor te zorgen dat onze bezoekers het naar de zin hebben.

Stuur je reactie naar contact@dewarmoes.nl

Rondje Nijmegen Noord op 25/5

Dit jaar voor de vierde keer; Rondje Nijmegen Noord.
Bijzondere groene plekken openen hun deuren en organiseren een leuke activiteit. Pluk je eigen lunch bij het Kasje van Doornik, maak een zaadbom bij de Kleine Wiel, swing bij de Stadsnomaden, bewonder de fruitbomen op de fietstocht van Co-Bomen, duik in de klei-bibliotheek bij Fabrikaat, beklim een virtuele windmolen bij het Windpark Nijmegen-Betuwe, kom meer te weten over een eigen moestuin bij de Pompoen en proef de Mispel bij de Ode aan de Mispel bij de Warmoes.
Rondje Noord is van 12-17u. Entree is gratis. 
Het café van Warmoes is open van 10-17u voor koffie, thee, sap, taart en lunch.

Benieuwd naar het hele programma en de locaties van de initiatieven? Download de flyer Rondje Noord 2019-lowres
Bij de deelnemers zijn ook papieren flyers beschikbaar.

© Warmoes 2019