Vergaderen en Feesten

Samen in het groen

Op zoek een inspirerende vergader- of workshopplek? Of wil je je verjaardag op een bijzondere locatie vieren? Bij de Warmoes hebben we verschillende ruimten beschikbaar. En onze mooiste ruimte is natuurlijk de historische hoogstamboomgaard!

De Warmoes ligt op steenworp afstand van de Nijmegen, in de Waalsprong, op 5 minuten loopafstand van station Nijmegen-Lent en makkelijk bereikbaar per fiets of auto.

Wil je tussendoor even naar buiten voor inspiratie of een frisse neus of wil je met je gezelschap of collega’s buiten lunchen, dat kan allemaal!

Alle prijzen staan vermeld. De huurprijzen van de ruimten zijn exclusief btw.  Voor goede doelen en wijkinitiatieven is vaak wel korting mogelijk.

Via de reserveerknoppen hieronder kun je zoveel mogelijk aangeven wat je wensen zijn. We nemen contact met je op en denken graag met je mee.

Zolderruimte

Grote ruimte op de bovenverdieping van het museum- en cafégebouw. Zitplaats voor maximaal 14 personen aan tafels (Corona proof). 

Ideaal voor grotere groepen, vergaderingen, heidag, (verjaardags)feestjes in de winter of brainstormsessies. Mooi te combineren met activiteiten in de boomgaard. Beamer, scherm en flipover te reserveren. Goed internet is natuurlijk aanwezig, Op alle dagen en avonden beschikbaar.

Prijs per dagdeel (4 uur) €125,- ex btw.

Drank arrangement met onbeperkt koffie, thee en appelperensap van eigen fruit  € 5,- p.p. per dagdeel.
Uit te breiden met taart voor € 8,50 pp. Lunchen bij ons kan ook. We serveren een gevuld lunchbord met soep, brood met bloemenkruidenboter, quiche en 2 salades voor € 12,- pp. Vegetarisch en  zoveel mogelijk met producten uit eigen tuin.

Tuincafé

Buiten de reguliere openingstijden kun je ons sfeervolle café huren (bijvoorbeeld icm de zolderruimte) voor vergaderingen, workshops, sessies, borrels of diners.  Zitplaats voor maximaal 24 personen.

Dit kan op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag overdag en ’s avonds. Op vrijdag, zaterdag en zondag na 17:00 uur. 

Hou er rekening mee dat we in het café altijd personeel inzetten. De andere ruimten zijn ‘onbemand’ te huren.

Prijs op maat afgestemd, vanaf € 100,- ex btw.

Boomgaard

In onze hoogstamboomgaard vier je je feest net iets feestelijker. Met vrienden en familie deel je onze lekkere taart aan lange tafels. Of je geniet met elkaar van een vers bereide lunch.

Kinderen kunnen ongestoord spelen en tijdens het feest kunnen jullie een rondje over de tuinderij lopen en in het seizoen bloemen plukken.

We verzorgen graag de drankjes, de taart of de lunch. 

Prijs op maat afgestemd, vanaf € 75,- eenmalige kosten (15-20 personen), € 100 (20-30 personen) of € 125,- (30-40 personen),

Taartarrangement met onbeperkt koffie, thee, appelsap van ons eigen fruit en voor alle gasten een punt huisgemaakte taart € 8,50 pp. Kinderen < 10 jaar € 4,50 (voor hen maken we een muffin versierd met eetbare bloemetjes).

Voormalige Koestal

Dit is een zelfstandige ruimte, aan de achterzijde van de tuinderswoning. Het is de voormalige koestal, met nog originele kleine ramen en een robuuste houten toegangsdeur.

Er is vloerverwarming, een open keuken, zitplaats voor 12 personen, 3 toiletten en de achterwand wordt opgesierd door een historische tekening met zicht op Nijmegen rond 1930.

De voormalige koestal ligt naast de bakkenplek. Ideaal voor kleine groepen, workshops of samen koken en eten. Te huren op alle avonden en in het weekend.

Prijs per dagdeel (4 uur) € 75,- ex btw.
Arrangement met onbeperkt koffie, thee en appelsap van ons eigen fruit € 5,- pp.
Uit te breiden met voor alle gasten een stukje huisgemaakte taart € 8,50 pp.

Uitbreidingen met taart of lunch

De huur van bovenstaande ruimten is te combineren met koffie, drankjes, taart, lunch of hapjes/soep, bereid in onze keuken bij ons tuincafé. We koken zoveel mogelijk met onze verse producten uit de tuin. Dus wat je in de tuin ziet, proef je daarna op je bord.

Taartarrangement: € 8,50 pp inclusief onbeperkt koffie, thee, appelpersensap, fruitwater en een stukje huisgebakken taart (we overleggen welke taart).

Lunchbord: € 12,- pp gevuld bord met kopje soep, brood, kruiden/bloemenboter, salades en een stukje quiche.

Neem voor andere wensen zoals een lunchbuffet, dinerbuffet of hapjes even contact op.

Je kunt bij ons ook een beamer, scherm en flip-over huren voor een kleine meerprijs.

© Warmoes 2019