Vergaderen en Feesten

Bijzonder en inspirerend

Op zoek een inspirerende vergader- of workshopplek? Of wil je je verjaardag of feest op een bijzondere locatie vieren? Bij de Warmoes hebben we verschillende ruimten beschikbaar. En onze mooiste ruimte is natuurlijk de historische hoogstamboomgaard!

De Warmoes ligt op steenworp afstand van de stad Nijmegen, in de Waalsprong, op 5 minuten loopafstand van station Nijmegen-Lent en makkelijk bereikbaar per fiets of auto.

Wil je tussendoor even naar buiten voor inspiratie of een frisse neus of wil je met je gezelschap of collega’s buiten lunchen, dat kan allemaal!

Alle prijzen staan vermeld. Voor kleine groepen, goede doelen en wijkinitiatieven is vaak wel korting mogelijk.

Via de reserveerknoppen hieronder kun je zoveel mogelijk aangeven wat je wensen zijn. We nemen contact met je op en denken graag met je mee.

Oude Koestal

Dit is een zelfstandige ruimte, aan de achterzijde van de tuinderswoning. Het is de voormalige koestal, met nog originele kleine ramen en een robuuste houten toegangsdeur.

Er is vloerverwarming, een open keuken, zitplaats voor 12 personen, 3 toiletten en de achterwand wordt opgesierd door een historische tekening met zicht op Nijmegen rond 1930.

De voormalige koestal ligt naast de bakkenplek. Ideaal voor kleine groepen, workshops of samen koken en eten. Te huren op alle avonden en in het weekend.

Prijs per dagdeel (4 uur) inclusief koffie, thee, ons eigen appelperensap en iets lekkers € 75,-

Zolderruimte

Grote, lichte ruimte op de bovenverdieping van het museum- en cafégebouw. Zitplaats voor ongeveer 30 personen. Met zicht op de boomgaard, vloerbedekking, buffetbar met koud en warm water, verwarming, zithoek in jaren ’40-‘50 sfeer.

Ideaal voor grotere groepen, vergaderingen (verjaardags)feestjes in de winter, yogalessen of brainstormsessies. Op alle dagen en avonden beschikbaar.

Prijs per dagdeel (4 uur) inclusief koffie, thee, ons eigen appelperensap en iets lekkers € 150,-

Tuincafé

Buiten de reguliere openingstijden kun je ons sfeervolle café huren (bijvoorbeeld icm de zolderruimte) voor vergaderingen, workshops, sessies, diner(buffet) of kleine groepen. Zitplaats voor 30 personen.

Dit kan ’s avonds of op maandag of dinsdag.

Hou er rekening mee dat we in het café altijd personeel inzetten. De andere ruimten zijn ‘onbemand’ te huren.

Prijs op maat afgestemd.

Boomgaard

In onze hoogstamboomgaard vier je je feest net iets feestelijker. Met vrienden en familie deel je onze lekkere taart aan lange tafels. Of je geniet met elkaar van een vers bereide lunch.

Kinderen kunnen ongestoord spelen en tijdens het feest kunnen jullie een rondje over de tuinderij lopen of fruit of bloemen plukken.

We verzorgen graag de drankjes, de taart, de lunch of het diner. Dat doen we zelf of met een van onze samenwerkingspartners, zoals Atelier de Beleving.

Als je wilt kan je jouw feest uitbreiden met een rondleiding of workshop. Of je helpt met het oogsten voor je eigen diner!

Prijs op maat afgestemd.

Uitbreidingen met lunch of buffet

De huur van bovenstaande ruimten is te combineren met koffie, drankjes, taart, lunch of buffet, bereid in onze keuken bij ons tuincafé. We koken zoveel mogelijk met onze verse producten uit de tuin. Dus wat je in de tuin ziet, proef je daarna op je bord.

Taartarrangement: € 7,50 pp inclusief onbeperkt koffie, thee, appelpersensap, fruitwater en een stukje huisgebakken taart (jij mag de taart(en) kiezen).

Lunchbord: € 10,- pp gevuld bord met kopje soep, brood, kruiden/bloemenboter, salades en een stukje quiche.

Neem voor andere wensen zoals een lunchbuffet, high tea buffet of diner(buffet) even contact op.

Je kunt bij ons ook een beamer, scherm en flip-over huren voor een kleine meerprijs.

© Warmoes 2019