Agenda

Altijd wat te doen bij de Warmoes
In de tuin is het vaak een gezellige boel. Bezoekers van ons tuincafé, educatielessen aan schoolklassen, vrijwilligers aan het werk, rondleidingen door de tuin en verschillende workshops en cursussen. En af en toe viert iemand zijn of haar verjaardag onder de oude fruitbomen.
Er is veel mogelijk en we vinden veel leuk.

Gedurende het jaar organiseren we verschillende publieksactiviteiten. De meeste keren jaarlijks terug, zoals de LENTeMARKT op de eerste zaterdag van mei, deelname aan Festival de Oversteek in september en de Oude Ambachtenmarkt tijdens de Open Monumentendagen.

Corona en onze activiteiten
In verband met Corona hebben we onze planning voor activiteiten even helemaal stil gelegd. We concentreren ons nu eerst maar op de teeltactiviteiten in de tuin.
Mochten we toch activiteiten of workshops plannen dan zullen we zeker zorg dragen voor een veilige omgeving en voldoende afstand. Onze workshops zijn meestal met kleine groepjes en vaak buiten waar afstand houden heel goed gaat. Hou deze website en facebook in de gaten voor het laatste nieuws.

Aanmelden
Zie je straks weer hieronder een leuke activiteit waar je je voor dient aan te melden? Stuur dan een mail naar contact@dewarmoes.nl

© Warmoes 2019