Agenda

Altijd wat te doen bij de Warmoes
In de tuin is het vaak een gezellige boel. Bezoekers van ons tuincafé, educatielessen aan schoolklassen, vrijwilligers aan het werk, rondleidingen door de tuin en verschillende workshops en cursussen. En af en toe viert iemand zijn of haar verjaardag onder de oude fruitbomen.
Er is veel mogelijk en we vinden veel leuk.

Gedurende het jaar organiseren we verschillende publieksactiviteiten. De meeste keren jaarlijks terug, zoals de LENTeMARKT op de eerste zaterdag van mei, deelname aan Festival de Oversteek in september en de Oude Ambachtenmarkt tijdens de Open Monumentendagen.

Corona en onze activiteiten
In verband met Corona ligt de planning van activiteiten en workshops even helemaal stil. Zo gauw het weer kan gaan we weer inspirerende workshops en activiteiten organiseren. Te denken valt aan manden vlechten, bloemschikken, enten van fruitbomen, diner, kookworkshops etc. Hou deze pagina en onze facebookpagina in de gaten.

Zaterdag 22 januari: Workshop mandenvlechten van wilgentenen – GEANNULEERD Nieuwe datum wordt geprikt
Vroeger en gelukkig nu ook nog werd er in de winter gevlochten met wilgentenen; manden in allerlei vormen; voor de aardappels, voor de fruitoogst het jaar er op, bloemenplukmanden, boodschappenmanden etc. Dit oude ambacht vergt kracht en precisie. Tijdens de workshop kunt u kiezen wat u gaat maken. Kosten € 60,- pp inclusief koffiebuffet en lunch. Tijd van 11:00-16:00 uur. Aanmelden verplicht.

Zondag 6 februari: Rondleiding over onze tuinderij met aansluitend stampottenbuffet
Wil je meer te weten komen over onze historische tuinderij en welke oude kneepjes van de vroegere warmoezeniers we nog steeds gebruiken? Doe dan mee aan de rondleiding. Speciaal voor die dag maken we een stampottenbuffet van onze eigen kolen. Kosten € 25,- pp inclusief drankje van het huis. Voor kinderen (jonger dan 12 jaar) rekenen we € 12,50. Tijd van 16:00 – 19:00 uur. Aanmelden verplicht. 

‘In het vat’; workshop schapenvacht vilten, lezing met proeverij ism historisch kookatelier Eet!verleden, workshop kleinfruit snoeien en workshop mezenkastjes maken.

Aanmelden
Stuur een mail naar contact@dewarmoes.nl

© Warmoes 2019